Opgaveformulier kindervrijmarkt Assendorperplein

Let op!! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Heerlijk! We gaan weer Koningsdag vieren met een gezellige kleedjesmarkt op het Assendorperplein! Net als afgelopen jaren vragen we je vooraf in te schrijven voor een plekje op de kindervrijmarkt.  Hieronder lees je hoe dit wordt georganiseerd!

Voor wie is de kindervrijmarkt bedoeld?

De vrijmarkt is bedoeld voor kinderen tot en met 15 jaar, niet voor volwassenen en commerciële bedrijfjes. Verzamel dus al je oude speelgoed, boekjes, kinderkleding en kom die verkopen aan andere kinderen.

Waarom een inschrijving?

Iedereen wil graag een fijn plekje op het plein. Zonder inschrijving kwamen de verkopers steeds vroeger naar het plein om hun waren uit te stallen. Het is dan vaak nog koud. Wij laten iedereen die op de markt wil staan zich vooraf inschrijven en zorgen er voor dat er een plekje op het plein voor jou is gereserveerd. Geen stress dus op de dag zelf en niet bizar vroeg opstaan!

Wat is een plaatsbewijs?

Wanneer je je inschrijft vragen we je voorafgaande aan Koningsdag een plaatsbewijs op te komen halen op een van de afhaalmomenten. Op 27 april staan er nummers op de grond getekend. Op het plaatsbewijs staat het nummer van de toegewezen plek. De plekken zijn ongeveer 2 meter breed.

Let op: Het heeft geen zin om zonder inschrijving en plaatsbewijs ergens te gaan zitten. De organisatie of andere verkopers zullen je vragen plaats te maken voor mensen die zich wel hebben ingeschreven.

Hoe laat is de kindervrijmarkt?

Van 9.00 tot 12.00 uur is de verkoop.
Om 8.30 uur kunnen de verkopertjes hun spullen komen brengen en het ‘kraampje’ inrichten.

Wat als het plein vol is?

We weten niet hoe druk het dit jaar zal worden met inschrijvingen. Afgelopen jaren was er voor ieder een plekje. Wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt? Hoe eerder je je inschrijft en je plaatsbewijs komt ophalen, hoe groter de kans dat je een plekje op het plein hebt.

Let op

Ouders, willen jullie wel zelf op je kinderen blijven letten? De organisatie is niet aansprakelijk wanneer er iets gebeurt.

Wil je je inschrijven?

Dat kan door onderstaand je gegevens in te vullen met je naam, telefoonnummer en leeftijd. Per gezin hoef je maar 1 keer aan te melden. Je ontvangt dan een antwoordmail waarin uitgelegd wordt waar en wanneer je je inschrijfbewijs kunt ophalen.

Let op: heb je niet binnen een paar uur een antwoordmail ontvangen?
Check even of deze niet per ongeluk in je spambox terecht gekomen is.

Let op!! Inschrijven is niet meer mogelijk.