Opgaveformulier kindervrijmarkt Assendorperplein

Je kunt je nog niet aanmelden maar denk vast na over wat voor muziek, dans of kunst kunt gaan doen!

 

 

Net als afgelopen jaar vragen we je vooraf in te schrijven voor een plekje op de kindervrijmarkt. Hieronder lees je hoe dit wordt georganiseerd!

 

Voor wie is de kindervrijmarkt bedoeld?

De vrijmarkt is bedoeld voor kinderen tot en met 15 jaar, niet voor volwassenen en commerciële bedrijfjes. Verzamel dus al je oude speelgoed, boekjes, kinderkleding en kom die verkopen aan andere kinderen.

 

Waarom een inschrijving?

Iedereen wil graag een fijn plekje op het plein. Voorheen kwamen de eerste verkopers al om 6 uur naar het plein om hun waren uit te stallen. Dat vinden wij wel heel vroeg en vaak is het dan ook nog heel koud. Daarom laten we iedereen die op de markt wil staan zich vooraf inschrijven en zorgen wij ervoor dat er een plekje op het plein voor jou is gereserveerd.

Omdat deze aanpak afgelopen jaar nieuw was, hebben we dit kritisch geëvalueerd. Van het overgrote deel van de deelnemers hoorden we positieve geluiden: minder stress vooraf. Ook hebben we geluisterd naar de aandachtpunten: sommige plekken waren kleiner dan het beloofde formaat en sommige doorgangen te krap. Daar zullen we dit jaar rekening mee houden.

 

Wat is een plaatsbewijs?

Wanneer je je inschrijft vragen we je voorafgaande aan Koningsdag een plaatsbewijs op te komen halen bij de Enk. Wij zorgen dan voor een plattegrond van het plein, waar vakjes zijn ingetekend. Alle vakjes hebben hun eigen nummer. Je plaatsbewijs is een kaartje met een nummer er op. Dat nummer zal op Koningsdag, 27 april, ook op de grond getekend staan. Zo weet je wat jouw plekje is. De plekken zijn ongeveer 2 meter breed en anderhalve meter diep.

Let op: Het heeft geen zin om zonder inschrijving en plaatsbewijs ergens te gaan zitten. De organisatie of andere verkopers zullen je vragen plaats te maken voor mensen die zich wel hebben ingeschreven.

 

Hoe laat is de kindervrijmarkt?

Van 9.00 tot 12.00 uur is de verkoop.

Om 8.30 uur kunnen de verkopertjes hun spullen komen brengen en het ‘kraampje’ inrichten.

 

Wat als het plein vol is?

We weten niet hoe druk het dit jaar zal worden met inschrijvingen. Afgelopen jaar hadden we voor ieder die wilde een plekje. Wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt? Hoe eerder je je inschrijft en je plaatsbewijs komt ophalen, hoe groter de kans dat je een plekje op het plein hebt.

 

Let op

Ouders, willen jullie wel zelf op je kinderen blijven letten? De organisatie is niet aansprakelijk wanneer er iets gebeurt.

 

Wil je je inschrijven?

Dat kan door  onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt dan een antwoordmail waarin uitgelegd wordt waar en wanneer je je inschrijfbewijs kunt ophalen.

Let op: heb je niet binnen een paar uur een antwoordmail ontvangen? Check even of deze niet per ongeluk in je spambox terecht gekomen is.

Je kunt je nog niet aanmelden maar denk vast na over wat voor muziek, dans of kunst kunt gaan doen!