seizoen afsluiter

Gezocht: Pleinkanjers voor Muziek aan het plein

Gezocht: Pleinkanjers 👏🌟
(Delen? ja graag! 💛)

Muziek aan het Plein is niet alleen hartstikke leuk. Het verbindt de bewoners van Assendorp en geeft bands & muziekkanten de gelegenheid voor een uniek optreden. Vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar. Lijkt het je leuk om één of meerdere keren te komen helpen, meld je dan snel aan door een berichtje achter te laten. We hebben een geweldige groep vaste vrijwilligers maar kunnen je hulp goed gebruiken als:

Pleinmedewerker 🤩
Muziek aan het Plein heeft een unieke sfeer. Dat komt door de goede muziek en de gezellige mensen, maar ook zeker door de aankleding van het plein. Als pleinmedewerker zorg je ervoor dat het Assendorperplein klaar is voor een feestje en weer netjes wordt opgeruimd.

Podiummedewerker 😎
De muziektent wordt voor Muziek aan het Plein omgebouwd tot een podium met achterwand. De spelende band klinkt hierdoor nog beter. Als podiummedewerker help je bij het opbouwen en opruimen van het podium. Vind je het leuk lekker fysiek buiten bezig te zijn dan zou je ons geweldig kunnen helpen.

Presentatie & collecte 💃🕺
Ook zijn we nog op zoek naar mensen die een creatieve invulling willen geven aan de presentatie en collecte. Heb je een stralende persoonlijkheid, sta je graag in de spotlight of denk je Muziek aan het Plein heerlijk aan elkaar te kunnen babbelen dan ben je zeer welkom.

Groetjes,
Werkgroep Muziek aan het Plein 😘