blue finger connection

Blue Finger Connection speelt bij Muziek in De Enk zondag 10 december 2017

Te koud voor Muziek aan het Plein, maar niet voor Muziek in de Enk op elke 2e zondag in de winter.

Assendorper zaken presenteert deze editie van Muziek in de Enk op 10 december de band BFC Blue Finger Connection.
Een optreden voor alle buren uit Assendorp die uitstekend aansluit bij het mooie evenement Muziek bij de Buren Zwolle waar op meerdere thuisadressen ook leuke acts live spelen.
Die kunnen natuurlijk ook worden bezocht, uiteraard wel voor en na het enorm leuke optreden aan ons plein van Blue Finger Connection!

Deze band staat garant voor lekker swingende live-muziek met een heerlijk breed repertoire, bestaande uit covers uit met name de jaren 60, 70 en 80: Blues, Rock, Soul en Disco en spelen ze in een eigen arrangement, met hun unieke blazerssectie meestal in de voorhoede!

Zo komen Dizzy Man’s Band, Van Morrison, The Blues Brothers, Joe Cocker, Eric Clapton, John Lee Hooker, The Doobie Brothers, Dire Straits, the Rolling Stones, Rod Stewart, Golden Earring, UB40, de Dijk, Chicago, CCR, Boz Scaggs, Steve Winwood, Little Steven & the disciples of Soul en vele anderen langs.

De band is ontstaan als geintje ergens in 1994 voor tijdens een personeelsfeest, maar heeft sinds 2009 een vaste bezetting mét een dynamische blazerssectie. Zelfs in het voorprogramma van Normaal kwamen zij geweldig tot hun recht!

Kom dus lekker kijken en swingen deze zondag om 14.00 uur.
De entree in de Enk is uiteraard weer helemaal gratis

 

blue finger connection