koningsdag assendorp zwolle 2019

Programma Koningsdag Assendorperplein Zwolle 2019 in de maak

Koningsdag op het Assendorperplein 2019 wordt weer een geweldig feest voor jong en oud. We zijn druk bezig het programma vorm te geven. Zo zal er in de ochtend weer de kinderkleedjesmarkt zijn, in de middag vele leuke activiteiten en theater en in de avond swingen op het plein tijdens het muziekprogramma. Alles dankzij de inzet van meerdere vrijwilligers (al dan niet) uit Assendorp.

Alvast wat belangrijke data

  • Vanaf 25 maart, start inschrijven voor de kinderkleedjesmarkt (hou facebook en de website in de gaten).
  • Week 14 (1 t/m 6 april) collecte in de wijk ter ondersteuning van het programma.
  • Week 17 Opbouw plein voor Koningsdag
  • 27 april Koningsdag
  • Na 27 april Afbouw van het plein

Er zijn nog wel steeds vrijwilligers nodig om deze leuke dag mogelijk te maken: collectanten, op- en afbouwers, begeleiders van activiteiten, mensen voor de vrijwilligerscatering, horeca, beveiliging/beheer, kunstenaars/ muzikanten en regelneven. Kom/kun je ook helpen? Geef je dan op via het vrijwilligersformulier op de hier rechts op de pagina! De site is met name gericht op de dag zelf, maar kun je ook helpen met de collecte en/of bij op- en afbouw kies dan voor maakt mij niet uit en geef een toelichting bij extra informatie of stuur een e-mail naar koningsdag@assendorperzaken.nl met je volledige naam en welke dagen/uren je beschikbaar bent en wat je wil doen.

Zoals bij alle leuke gezellige festivals gaat de organisatie ervan uit dat ouders op hun eigen kinderen letten én mag er geen glas, blik en eigen consumpties meegenomen worden op het plein. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook door het nuttigen van consumpties van de horeca op ons plein steunt u direct ons Koningsdagfestival in onze geweldige wijk Assendorp.