Geef je op voor pleinkunstenaar(tje) van het jaar

De inschrijving voor Koningsdag 2020 is nog niet geopend

Pleinkunstenaar Koningsdag 2019!

Afgelopen jaar hebben we op Koningsdag voor het eerst dit jaar een prijs uitgereikt aan de beste Pleinkunstenaar van 2018! Ook dit jaar kan je je kwaliteiten laten zien.

 

Voor wie is de wedstrijd Pleinkunstenaar Koningsdag 2019 bedoeld?

Iedereen tot 16 jaar die muziek kan maken of kan zingen mag meedoen! Of verras jij ons met een act, acrobatische kunst of als levend standbeeld? Deze wedstrijd is bedoeld voor iedereen die er van houdt voorbijgangers te vermaken en verrassen. Inschrijving is mogelijk individueel of als groepje.

 

Hoe ziet de wedstrijd er uit?

Tussen 13.30 en 14.00 uur laten alle deelnemers zich zien of horen. Alle deelnemers zullen verspreid over het plein een plekje krijgen. Iedereen die op het plein komt feestvieren kan van de kunsten genieten. Ook de jury komt dan langs om de deelnemers te beoordelen. Je mag in deze tijd verschillende nummers of acts laten zien, maar je kan ook een aantal keer hetzelfde herhalen. Op de dag zelf hoor je hoe laat je je plek mag innemen.

 

Waar gaat de jury op letten?

De jury gaat op zoek naar het grootste muzikale, atletische of komische talent. Maar ook wordt gelet op presentatie en originaliteit. Rond 14.15 uur zal de jury bekend maken wie de prijs heeft gewonnen en deze uitreiken.

 

Hoeveel muzikanten kunnen er meedoen?

We weten niet hoe druk het zal worden met inschrijvingen. Wil je er zeker van zijn dat je een plek hebt? Hoe eerder je je inschrijft per mail, hoe groter de kans dat je mee kan doen. Het is vervolgens ook belangrijk dat je je plaatsbewijs komt ophalen op een van de ophaalmomenten! Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je een mail over het ophalen van je plaatsbewijs.

 

Geen versterkers

Om alle deelnemers de kans te geven zich te laten horen willen we je vragen geen versterker te gebruiken!

 

Wil je je inschrijven?

Dat kan door onderstaande je naam, telefoonnummer en leeftijd in te vullen en te verzenden. Heb je een artiestennaam? Laat deze ook weten! Als antwoord ontvang je een mail waarin je leest waar en wanneer je je inschrijfbewijs kunt ophalen.

 

Let op: ontvang je niet binnen een paar uur een antwoordmail? Kijk dan in je spambox of hij daar per ongeluk terecht is gekomen.Afgelopen jaar hebben we op Koningsdag voor het eerst dit jaar een prijs uitgereikt aan de beste Pleinmuzikanten van 2019! Ook dit jaar kan je je kwaliteiten laten zien. Niet alleen door het maken van muziek, maar op nog veel meer manieren!!

De inschrijving voor Koningsdag 2020 is nog niet geopend

 


Vul de code in: captcha