Geef je op voor pleinkunstenaar(tje) van het jaar

Wil je met je kleedje op het Assendorperplein staan tijdens koningsdag? Je kunt je aanmelden vanaf 25 maart 2019 door onderstaand formulier in te vullen.

Pleinkunstenaar Koningsdag !

Afgelopen jaar hebben we op Koningsdag voor het eerst dit jaar een prijs uitgereikt aan de beste Pleinmuzikanten van 2017! Ook dit jaar kan je je kwaliteiten laten zien. Niet alleen door het maken van muziek, maar op nog veel meer manieren!!

 

Voor wie is de wedstrijd Pleinkunstenaar Koningsdag 2018 bedoeld?

Iedereen die muziek kan maken of houdt van zingen mag meedoen! Of verras jij ons met een act, acrobatische kunst of als levend standbeeld? Deze wedstrijd is bedoeld voor iedereen die er van houdt voorbijgangers te vermaken en verrassen. Inschrijving is mogelijk individueel of als groepje.

 

Hoe ziet de wedstrijd er uit?

Tussen 13.30 en 15.00 uur laten alle deelnemers zich zien of horen. Alle deelnemers zullen verspreid over het plein een plekje krijgen. Iedereen die op het plein komt feestvieren kan van de kunsten genieten. Ook de jury komt dan langs om de deelnemers te beoordelen. Je hoeft niet anderhalf uur op je plekje te staan, maar je krijgt een half uur de tijd op te treden. Je mag in dat half uur verschillende nummers of acts laten zien, maar je kan ook een aantal keer hetzelfde herhalen. Op de dag zelf hoor je hoe laat je je plek mag innemen.

 

Waar gaat de jury op letten?

De jury gaat op zoek naar het grootste muzikale, atletische of komische talent. Maar ook wordt gelet op presentatie en originaliteit. Rond 15.00 uur zal de jury bekend maken wie de prijs heeft gewonnen en deze uitreiken.

 

Hoeveel muzikanten kunnen er meedoen?

We weten niet hoe druk het zal worden met inschrijvingen. Wil je er zeker van zijn dat je een plek hebt? Hoe eerder je je inschrijft per mail, hoe groter de kans dat je mee kan doen. Het is vervolgens ook belangrijk dat je je plaatsbewijs komt ophalen bij de Enk! Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je een mail over het ophalen van je plaatsbewijs.

Geen versterkers

Om alle deelnemers de kans te geven zich te laten horen willen we je vragen geen versterker te gebruiken!

 

Wil je je inschrijven?

Dat kan door  het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Heb je een artiestennaam? Laat deze ook weten! Als antwoord ontvang je een mail waarin je hoort waar en wanneer je je inschrijfbewijs kunt ophalen.


Vul de code in: captcha