Inschrijven voor de kindervrijmarkt Koningsdag Assendorp 2018 alleen bij voldoende vrijwilligers binnenkort weer mogelijk

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die mee hun steentje bij willen dragen in de organisatie van de kindervrijmarkt, maar ook het middagprogramma op Koningsdag Assendorperplein 2018, om deze mooie activiteit weer mogelijk te maken!

De kinderkleedjesmarkt is helemaal vol.

Er kan dus niet meer worden ingeschreven (ook niet via mail)!

Geef jij je dit jaar op? Mail naar Koningsdag@AssendorperZaken.nl

Dan kan de activiteit zoals hieronder aangegeven van start!


Net als voorgaande jaren zal er op Koningsdag op het plein weer een kindervrijmarkt worden gehouden. Anders dan voorgaande jaren vragen we je om vooraf in te schrijven. Hieronder lees je hoe we dit zullen organiseren!

Voor wie is de kindervrijmarkt bedoeld?

De vrijmarkt is bedoeld voor kinderen tot  en met 15 jaar, niet voor volwassenen en commerciële bedrijfjes. Verzamel dus al je oude speelgoed, boekjes, kinderkleding en kom die verkopen aan andere kinderen.

Waarom een inschrijving?

Iedereen wil graag een fijn plekje op het plein. Daarom kwamen afgelopen jaren de eerste verkopers soms al om 6 uur naar het plein om hun waren uit te stallen. Dat vinden wij wel heel vroeg en vaak is het dan ook nog heel koud. Daarom laten we dit jaar iedereen die op de markt wil staan zich vooraf inschrijven en zorgen wij er voor dat er een plek gereserveerd is.

Wat is een plaatsbewijs?

Wanneer je je inschrijft vragen we je voorafgaande aan Koningsdag een plaatsbewijs op te komen halen bij de Enk. Op 27 april staan er nummers op de grond getekend. Op het plaatsbewijs staat het nummer van de toegewezen plek. De plekken zijn ongeveer 2 meter breed.

Let op: Het heeft geen zin om zonder plaatsbewijs ergens te gaan zitten. De organisatie of andere verkopers zullen je vragen plaats te maken voor mensen die zich wel hebben ingeschreven.

Hoe laat is de kindervrijmarkt?

Van 9.00 tot 12.00 uur is de verkoop.

Om 8.30 uur kunnen de verkopertjes hun spullen komen brengen en het ‘kraampje’ inrichten.

Wat als het plein vol is?

We weten niet hoe druk het zal worden met inschrijvingen. Wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt? Hoe eerder je je inschrijft en je plaatsbewijs komt ophalen, hoe groter de kans dat je een plekje op het plein hebt.

Let op

Ouders, willen jullie wel zelf op je kinderen blijven letten? De organisatie is niet aansprakelijk wanneer er iets gebeurt.

Wil je je inschrijven?

Dat kan door op de onderstaande button te klikken en je naam, telefoonnummer en leeftijd te mailen. Je ontvangt dan een antwoordmail waarin uitgelegd wordt waar en wanneer je je inschrijfbewijs kunt ophalen.