Geef je op voor pleinkunstenaar(tje) van het jaar

Pleinkunstenaar Koningsdag 2022!

Pleinkunstenaar Koningsdag 2022!

Net als voorgaande jaren zullen we ook deze Koningsdag weer een prijs uitreiken aan de beste Pleinkunstenaar van 2022! Kom je kwaliteiten laten zien.

Voor wie is de wedstrijd Pleinkunstenaar Koningsdag 2022 bedoeld?

Iedereen die muziek kan maken of houdt van zingen mag meedoen! Of verras jij ons met een act, acrobatische kunst of als levend standbeeld? Deze wedstrijd is bedoeld voor iedereen die er van houdt voorbijgangers te vermaken en verrassen. Inschrijving is mogelijk individueel of als groepje.

Hoe ziet de wedstrijd er uit?

Ongeveer tussen 13.30 en 14.15 uur laten alle deelnemers zich zien of horen. Alle deelnemers zullen verspreid over het plein een plekje krijgen. Iedereen die op het plein komt feestvieren kan van de kunsten genieten. Ook de jury komt dan langs om de deelnemers te beoordelen. Je mag in deze tijd verschillende nummers of acts laten zien, maar je kan ook een aantal keer hetzelfde herhalen. Op de dag zelf hoor je hoe laat je je plek mag innemen.

Waar gaat de jury op letten?

De jury gaat op zoek naar het grootste muzikale, atletische of komische talent. Maar ook wordt gelet op presentatie en originaliteit. Rond 14.15 of 14.30 uur zal de jury bekend maken wie de prijs heeft gewonnen en deze uitreiken.

 

Hoeveel muzikanten kunnen er meedoen?

We weten niet hoe druk het zal worden met inschrijvingen. Wil je er zeker van zijn dat je een plek hebt? Hoe eerder je je inschrijft per mail, hoe groter de kans dat je mee kan doen. Het is vervolgens ook belangrijk dat je je plaatsbewijs komt ophalen op een van de ophaalmomenten. Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je een mail over het ophalen van je plaatsbewijs.

Geen versterkers

Om alle deelnemers de kans te geven zich te laten horen willen we je vragen geen versterker te gebruiken!

Wil je je inschrijven?

Dat kan door op de onderstaande button te klikken en je naam, telefoonnummer en leeftijd te mailen. Heb je een artiestennaam? Laat deze ook weten! Als antwoord ontvang je een mail waarin je leest waar en wanneer je je inschrijfbewijs kunt ophalen.

Let op: ontvang je niet binnen een paar uur een antwoordmail? Kijk dan in je spambox of hij daar per ongeluk terecht is gekomen.

Mochten er toch eind april weer strengere maatregelen gelden, dan kan het zijn dat we moeten beslissen geen koningsdagfeest te organiseren. We hopen dan op jullie begrip.

Schrijf je hier in voor Pleinkunstenaar – tot en met 16 jaar