Geef je op voor pleinkunstenaar(tje) van het jaar

 

Pleinkunstenaar Koningsdag 2023!

Net als voorgaande jaren zullen we ook deze Koningsdag weer een prijs uitreiken aan de beste Pleinkunstenaar! Goede reden dus om te laten zien wat je kan!

 

Voor wie is de wedstrijd Pleinkunstenaar Koningsdag bedoeld?

Iedereen die muziek kan maken, houdt van zingen of iets heel bijzonder kan mag meedoen! Verras jij de jury met een act, acrobatische kunst of misschien zelfs als levend standbeeld? Deze wedstrijd is bedoeld voor iedereen die er van houdt om voorbijgangers te vermaken en verrassen. Inschrijving is mogelijk individueel of als groepje.

 

Hoe ziet de wedstrijd er uit?

Tussen ongeveer 13.30 en 14.15 uur laten alle deelnemers zich zien of horen. Alle deelnemers zullen verspreid over het plein een plekje krijgen. Iedereen die op het plein komt feestvieren kan van de kunsten genieten. Ook de jury komt dan langs om de deelnemers te beoordelen. Je mag in deze tijd verschillende nummers of acts laten zien, maar je kan ook een aantal keer hetzelfde herhalen. Op de dag zelf hoor je hoe laat je je plek mag innemen.

 

Waar gaat de jury op letten?

De jury gaat op zoek naar het grootste muzikale, atletische of komische talent. Maar ook wordt gelet op presentatie en originaliteit. Rond 14.15 of 14.30 uur zal de jury bekend maken wie de prijs heeft gewonnen en deze uitreiken. 

 

Hoeveel muzikanten kunnen er meedoen?

We weten niet hoe druk het zal worden met inschrijvingen. Wil je er zeker van zijn dat je een plek hebt? Hoe eerder je je inschrijft per mail, hoe groter de kans dat je mee kan doen. Het is vervolgens ook belangrijk dat je je plaatsbewijs komt ophalen op een van de ophaalmomenten. Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je een mail over het ophalen van je plaatsbewijs.

 

Geen versterkers

Om alle deelnemers de kans te geven zich te laten horen willen we je vragen geen versterker te gebruiken!

 

Wil je je inschrijven? 

Dat kan door op de onderstaande button te klikken en je naam, telefoonnummer en leeftijd op te geven. Heb je een artiestennaam? Laat deze ook weten! Als antwoord ontvang je een mail waarin je leest waar en wanneer je je inschrijfbewijs kunt ophalen.

Let op: ontvang je niet binnen een paar uur een antwoordmail? Kijk dan in je spambox of hij daar per ongeluk terecht is gekomen.

 

Schrijf je hier in voor Pleinkunstenaar – tot en met 16 jaar