Koningsdag Assendorp

Koningsdag Assendorp 2023

We gaan weer Koningsdag vieren op het Assendorperplein! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Samen (Assendorperzaken, de Enk, Eureka en vrijwilligers ochtend/middag programma) gaan we er weer een geweldig feest van te maken. Zowel in de ochtend, als in de middag, als in de avond is er op Koningsdag voor iedereen wat te doen op het Assendorperplein.

In de ochtend vindt natuurlijk de kindervrijmarkt plaats. Deze duurt van 9:00 tot 12:00 uur. Kijk op de pagina voor de kindervrijmarkt voor meer informatie en natuurlijk voor het inschrijven voor een plekje op de markt.

Update 17-4-2023: de inschrijving voor de kleedjesmarkt is gesloten, alle plaatsjes zijn vergeven!

’s Middags is er een wedstrijd voor pleinmuziekantjes, kun je deelnemen aan de activiteiten van de Huysmangroep, hebben we muziek en theater en daarnaast nog allerlei leuke andere activiteiten. Tijdens de dag kun je bij de Enk en de Nieuwe Keuken terecht voor iets te eten of drinken.

De avond wordt goed gevuld met verschillende bands. Dit gaat een geweldig feest worden! De line-up vind je in het programma op deze website.

Wil jij je bijdrage leveren aan deze Koningsdag? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers: mensen die helpen op- en afbouwen, toezicht houden én natuurlijk om te bedienen in de horeca. Via de knop op deze site kun je je alvast aanmelden. We hebben jullie hard nodig!

Hou onze social media (Facebook/Instagram) en deze website in de gaten voor meer informatie de komende tijd.

Tot ziens op Koningsdag!

Programma

Fijn als u een donatie wilt doen om Koningsdag op het Assendorperplein mede mogelijk te maken!

koningsdag assendorp zwolle 2019koningsdag assendorp zwolle 2019