Koningsdag Assendorp

Het programma voor koningsdag Assendorp 2019 is inmiddels bekend:

Programma koningsdag Assendorperplein Zwolle 2019

 

Over Koningsdag Assendorp

Koningsdag op het Assendorperplein 2019 wordt weer een geweldig feest met niet alleen een muziekprogramma, maar ook nog met een knus kinderprogramma. Alles dankzij inzet van meerdere vrijwilligers (al dan niet) uit Assendorper.

Het kinderprogramma wordt actief maar ook gezellig knus en start ’s ochtends om 9.00 uur met de kinderkleedjesmarkt tot 12.00 uur. Let op: voor een plekje moeten verkopertjes zich inschrijven op www.assendorperzaken.nl/koningsdag-assendorp De inschrijving is gestart!

’s Middags zijn er vele leuke activiteiten gepland. Later horen jullie hier meer over, tip je van sluier bedenk vast een leuke act of ga vast oefenen met zingen of je instrument bespelen.

Er zijn al/nog wel steeds vrijwilligers nodig om deze leuke dag mogelijk te maken: collectanten, op- en afbouwers, begeleiders van activiteiten, mensen voor de vrijwilligerscatering, horeca, beveiliging/beheer, kunstenaars/ muzikanten en regelneven. Kom/kun je ook helpen? Geef je dan op via het vrijwilligersformulier op de hier rechts op de pagina! De site is met name gericht op de dag zelf, maar kun je ook helpen met de collecte en/of bij op- en afbouw kies dan voor maakt mij niet uit en geef een toelichting bij extra informatie of stuur een e-mail naar koningsdag@assendorperzaken.nl met je volledige naam en welke dagen/uren je beschikbaar bent en wat je wil doen.

Zoals bij alle leuke gezellige festivals gaat de organisatie ervan uit dat ouders op hun eigen kinderen letten én mag er geen glas, blik en eigen consumpties meegenomen worden op het plein. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook  door het nuttigen van consumpties van de horeca op ons plein steunt u direct ons Koningsdagfestival in onze geweldige wijk Assendorp.

koningsdag assendorp zwolle 2019koningsdag assendorp zwolle 2019