Koningsdag Assendorp

Koningsdag Assendorp 2022

Heerlijk! We gaan weer Koningsdag vieren op het Assendorperplein. Wij (Assendorperzaken, de Enk, Eureka en vrijwilligers ochtend/middag programma) zijn druk met de voorbereidingen om er weer een geweldig feest van te maken in de ochtend, middag en avond.

In de ochtend organiseren we weer de kindervrijmarkt van 9:00 tot 12:00 uur kijk op de pagina voor de kindervrijmarkt voor verder informatie en het inschrijven voor een plekje op de markt.

De inschrijving voor de kleedjesmarkt is niet meer mogelijk!

’s Middags is er de pleinmuziekkantjes wedstrijd (kijk voor verdere informatie op de speciale pagina hiervoor), komt de Huysmangroep weer met activiteiten, hebben we theater met de Vuilnismannen en proberen we weer allerlei leuke activiteiten te organiseren met de beperkte voorbereidingstijd die we hebben. Daarnaast kun je bij de Enk en de nieuwe keuken overdag en in de avond terecht voor een lekker hapje en drankje.

Daarna in de avond zijn er zoals van ouds weer een aantal bands voor een super gezellig feest. Welke bands er komen en hoe laat dat los gaat laten we jullie nog weten.

Deze dag kan natuurlijk alleen een succes worden door en met jullie aanwezigheid! Om de dag een echt succes te maken hebben we dan ook vrijwilligers nodig die helpen op-/afbouwen, toezicht helpen houden om de dag in goede banen te leiden en natuurlijk te helpen bij de horeca. Via deze site kun je je alvast aanmelden en houd de social media (facebook/instagram) en de website www.assendorperzaken.nl/koningsdag-assendorp, in de gaten voor verder informatie.

Hierbij houden we wel een slag om de arm indien er onverhoopt nieuwe maatregelen komen i.v.m. corona (wat kan er wel/niet).

koningsdag assendorp zwolle 2019koningsdag assendorp zwolle 2019