Koningsdag Assendorp

Koningsdag Assendorp 2024

We gaan weer Koningsdag vieren op het Assendorperplein! De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Samen met Assendorperzaken, de Enk, Eureka en een aantal vrijwilligers gaan we er weer een geweldig feest van te maken. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is er op Koningsdag voor iedereen wat te doen op het Assendorperplein.

In de ochtend vindt natuurlijk de kindervrijmarkt plaats. Deze duurt van 9:00 tot 12:00 uur. Je moet je van te voren inschrijven voor een plekje. Vanaf februari kon je je inschrijven en alle plekjes zijn inmiddels vergeven! Als je je nu nog inschrijft, zetten we je op de reservelijst.

’s Middags is er een wedstrijd voor pleinmuzikantjes, kun je deelnemen aan de activiteiten van de Huysmangroep, hebben we muziek en theater en daarnaast nog allerlei leuke andere activiteiten.

Tijdens de dag kun je bij de Enk en de Nieuwe Keuken terecht voor iets te eten of drinken. De avond wordt goed gevuld met verschillende bands. Dit gaat een geweldig feest worden! De line-up wordt later bekend gemaakt.

Wil jij je bijdrage leveren aan deze Koningsdag? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers: mensen die helpen op- en afbouwen, toezicht houden én natuurlijk om te bedienen in de horeca. Via de knop op deze site kun je je alvast aanmelden. We hebben jullie hard nodig!

Houd onze social media (Facebook/Instagram) en deze website in de gaten voor meer informatie de komende tijd.
Tot ziens op Koningsdag!

Programma

Fijn als u een donatie wilt doen om Koningsdag op het Assendorperplein mede mogelijk te maken!