Nieuwjaarsfeest Assendorp met Roy P-cat and the V8 Daddies en DJ Marc

Assendorp start het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsfeest op vrijdag 6 januari met live: Roy P-Cat and the V8 Daddies, gevolgd door lekkere Swing van DJ Marc.

Stichting Assendorper Zaken en De Enk nodigen alle Assendorpers en alle andere geïnteresseerden uit om op vrijdag 6 januari met elkaar te proosten op het nieuwe jaar.

Dit alles wordt muzikaal opgeluisterd door de lekkere tunes van Roy P-Cat and the V8 Daddies, een 5 mans formatie die is ontstaan uit een voorliefde voor Oldskool Rock ’n’ Roll, Rhythm & Blues, Rockabilly en Jump. Mix al die rootsvormen in een cocktailglas en je krijgt: Garage Swing!

De energieke concerten van de band vallen op doordat de muzikanten niet persé op een hoog volume spelen. Puur, rauw, echt en eerlijk zoals het ooit bedoeld is.

Roy P-Cat and the V8 Daddies laten zich vangen onder de noemer Garage Swing in de stijl van grootheden als Big Joe Turner, T-Bone Walker, Wynonie Harris. Honkende saxen, loeidiepe beats, honkytonk keys, double bass en een vuige gitaar.
Uit het leven gegrepen klassiekers aangevuld met eigen composities.
Na dit spetterende optreden kunnen wij verder genieten van een lekkere swingavond met DJ Marc, die zijn sporen verdiend als DJ bij diverse dance-events in Zwolle.
Vanaf acht uur kan iedereen terecht en de band start tussen 20.30-21.00 uur.

De entree is ook weer helemaal gratis!

Van: vrijdag 6 januari 2017 20:30